Туристическа Агенция M&G Tours

Туристическа агенция Ем Енд Джи Турс ЕООД е създадена през 2008 г и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.

M&G Tours е динамично развиваща се компания специализирана в организацията на всякакъв вид туристически услуги. За да задоволи всяко желание на своите клиенти и осигури високо качество на предлаганите продукти M&G Tours си партнира с най-големите и водещи туроператори в България и Европа. M&G Tours е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси и желания. Предлага индивидуални пакети за самолетни почивки и автобусни почивки или екскурзии до всички точки на света.

M&G Tours се занимава и с конгресен туризъм – организира симпозиуми, конгреси, семинари и работни срещи в чужбина и в България. От момента на създаването си фирмата бележи непрекъснат възход, изразяващ се в трайно нарастване на обслужените от нея клиенти от една страна и в постоянно усъвършенстване на организацията на работа и повишаване качеството на предлаганите разнообразни услуги.


Вижте М&G Tours на по-голяма карта

Фирмени документи

Кликнете върху снимките за даги отворите в по-голям формат и за принт

Застраховка M&G Tours Лиценз за Туроператорска дейност

Контакти с M&G Tours


Бургас 8001
ул. Вардар 32
GPS Координати:
E 27° 28.15014" N 42° 30.26694"
тел.: 056 844 554

екскурзии, топ обяви

почивки, топ обяви